Om oss

Vi befinner oss i samma hus som vårdcentralen, i Kungsbacka området, Onsala centrum. 1988 startade Folktandvården kliniken, sedan 2006 är vi i privat regi som Team Tandvården.

Vi är 12 medarbetare på kliniken fördelade på tre erfarna tandvårdsteam. Ett av teamen arbetar enbart med barn och ungdomar. Kliniken är både anpassad för funktionshindrade och är miljödiplomerad.

Just omtänksamhet är något som kännetecknar arbetet på vår klinik och vi är barnsligt förtjusta i vårt jobb! Vi har lång erfarenhet av att behandla barn och ungdomar och det har kommit att prägla vårt sätt att arbeta. Vi försöker alltid göra tandläkarbesöket till en behaglig och lugn upplevelse för att du som patient ska känna dig trygg när du besöker oss.

En förutsättning för att ge dig god tandvård är vår engagerade och välutbildade personal. Vi håller oss ständigt uppdaterade om nyheter i branschen som gör att vi kan erbjuda dig ännu bättre tandvård. Kunskap, bra materialval och hållbara lösningar ger dig friska tänder hela livet.

Arbetsglädje, omtänksamhet och kunskap är våra ledord.

Besök

Onsala Vårdcentral
Mariedalsvägen 6
439 30 Onsala

Visa på karta

Öppettider

Mån-Tor

7-19
Fre

7-14