Om oss

Om oss

Vi befinner oss i samma hus som vårdcentralen . Efter många år som folktandvård är vi nu i privat regi som Teamtandvården.

Idag är vi 12 medarbetare på kliniken fördelade på tre erfarna tandvårdsteam. Ett av teamen arbetar enbart med barn och ungdomar. Vår moderna klinik är både anpassad för funktionshindrade och är miljödiplomerad. Vi finns i Kungsbacka området, i Onsala centrum.

Just omtänksamhet är något som kännetecknar arbetet på vår klinik och vi är barnsligt förtjusta i vårt jobb! Vi har lång erfarenhet av att behandla barn och ungdomar och det har kommit att prägla vårt sätt att arbeta. Vi försöker alltid göra tandläkarbesöket till en behaglig och lugn upplevelse för att du som patient ska känna dig trygg när du besöker oss.

En förutsättning för att ge dig god tandvård är vår engagerade och välutbildade personal. Vi håller oss ständigt uppdaterade om nyheter i branschen som gör att vi kan erbjuda dig ännu bättre tandvård. Kunskap, bra materialval och hållbara lösningar ger dig friska tänder hela livet.

Generösa öppettider

Vi vill göra det lite lättare för våra kunder att sköta om sina tänder, därför är mottagningen öppen kl. 07-19 måndag – torsdag, fredag kl. 7-14. Dessutom är det alltid någon som svarar när du ringer till vår växel.

Skulle du få akuta besvär är det tryggt att veta att vi oftast kan ordna en tid samma dag.

Måndag till Torsdag 07:00-19:00
Fredag 07:00-14:00